17 Ocak 2011 Pazartesi

Kebappp !!!! Kolcuoğlu, mmmm !


Sevgili ev arkadasımın atraksiyon patlaması yaşadıgı su gunlerde, kendisi yakın cevresindeki arkdaslarıyla bir kebapcı organizasyonu yaptı...Tavsiye üzerine küçükyalıdaki kolcuoğlu kebapa gittik. Burası öğrendiğime göre Adanada cok populer bi mekanmış; Muazzez Ersoy ordaki aşçıyı çekmiş kolundan getirmiş, burdaki mekanı açmış. Olay metrelik kebap..İlk etapta biraz ciks bir kebapçı imajı verse de, çalışanlar oldukça mütavizi, ve sıcakkanlı.

Masaya öncelikle mezeler ve ara sıcaklar geliyor..Yok yok masada, onlarca cesit meze...hepsi birbirinden lezzetli. Ama o güveçte pastırmalı humus yok mu, mmmm...süper..

Daha sonra olay, metrelik kebap geliyor alkışlar arasında...Upuzzuunn,yok yok üstünde..Pirzola, tavuk, adana kebap..Mezelerden hali kalan olursa bunları yiyebilir afiyetle.. olmadı bizdeki gibi paket yapılır.

Gelelim favori kısmına, tatlılar...Sütlü, şerbetli çeşitli tatlılarla meyve dondurma geliyor isteyene çay kahve ile birlikte. Sunumlar çok başarılı..Hele kahve fincanlarında gözüm kaldı, alıp eve getircektim..

Gecenin sürprizi benim için katmer oldu..Yıllardır yemek isteyip bir türlü tadına bakamadıgım katmer, gecenin 12sinde cıktı karsıma..o ne lezzet öyle...oofff...cok güzeldi.

Bu arada manzara da inanılmaz, ama gece oldugundan biz pek bi sey göremedik.

Gelelim olumsuz yönlere..benim için sigara..mekanın giriş katının tavanı acılabilir..yazın bahce gibi kullanılıyor anlasılan...arada bir üst acılıyor ama herkes fosur fosur sigara içtiğinden dumanaltı oluyor biraz mekan..eger grupta sigara içen yoksa, üst katlar tercih edilebilir.

Bir de müzik...mekanda müzik çalmıyor hiç...Bi süre sonra insan yadırgıyor..Hafif bir müzik ihtiyacı hissediyor, bir süre sonra canı sıkılıyor..ama tuvalette muazzez ersoy sarkıları calıyor...bu arada insan, acaba müzik olmadıgına sevinmelimiyim diye düşünmüyor deil..

Sonra mekanın bi artısı daha; cocuk odası var, kameralı ve bakıcılı..cocugu bırak, oo keyfine bak.masadan da tv ekranında izleyebiliyosun odayı..ama bana korku filmini hatırlattı odanın kamera goruntuleri :)))

Ücretten bahsedersek kafa sayısı gecerli...ben bunu yedim, şunu içtim deyip odeme yapmak pek mumkun deil...Kişi bası yemek için ortalama 40 tl veriliyor, alkole göre de sınırsız isternirse 65 tlye cıkabiliyor..

Kanımca yemek yemek için, tıka basa, sadece yemek için ii ve fiyat olarak da ortalamada uygun bi mekan..Fiziksel kosullar, yol filan saglanırsa gidilir...






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder